Peseytymisrutiinit

Kuinka peseydyn tehokkaasti: ohjeet hygieeniseen ja tehokkaaseen suihkuun

Suihkussa käyminen on tärkeä osa henkilökohtaista hygieniaa. Se on osa itsestämme huolehtimista ja terveenä pysymistä, eikä mikään voita suihkunpuhdasta tunnetta. Mutta kuinka usein meidän kuuluu käydä suihkussa ja mitkä ovat parhaita tuotteita käyttää ihollemme? 

Miksi henkilökohtainen hygienia on tärkeää?

 

Päivän aikana ihomme erittää hikeä hikirauhasista, joita on ympäri vartaloamme - erityisesti kainaloissa, kämmenissä, jalkapohjissa ja päässä. Voit huolehtia siitä, että olosi pysyy raikkaana läpi päivän antiperspirantilla tai deodorantilla, mutta on silti tärkeää poistaa hiki vartalolta suihkussa käyttämällä suihkusaippuaa koko iholle. Säännölliset suihkut pitävät poissa epämiellyttävät hajut, jotka johtuvat siitä kun ihon bakteerit muuttavat hien hapoiksi.

Kuinka usein kuuluu käydä suihkussa?

 

Monille aamuinen suihku on tärkeä osa aamurutiineja ja auttaa heräämisessä, mutta suihkussa käyminen joka toinen päivä on tarpeeksi pitämään huolta hygieniasta. Jos kuitenkin olet erityisen aktiivinen ja harrastat liikuntaa, suihkussa käyminen on asiallista useammin. Suihkussa käyminen heti liikunnan jälkeen auttaa myös estämään erilaisten iho-ongelmien, kuten selkä aknen, muodostumista. Mutta varo kuumien suihkujen ottamista liian usein, sillä tämä saattaa kuluttaa ihon luontaisia öljyjä ja jättää ihosi kuivaksi ja araksi. 

Kuinka kauan suihkussa on hyvä olla?

 

Dermatologit suosittelevat 5-15 minuutin suihkuja. Viileämmät, lyhyemmät suihkut ovat parempia ihollesi verrattuna pitkiin, erityisen kuumiin suihkuihin, jotka saattavat ärsyttää ihoa. Lyhyemmät suihkut myös säästävät vettä, samoin kuin hanan sulkeminen saippuoinnin ajaksi. 

Mitkä ovat Parhaat tuotteet suihkuun?

 

Suihkusaippua on paras tapa puhdistaa ja pitää huolta ihosta suihkun aikana, mutta suihkusaippuoita on erityyppisiä. Jos ihollasi on taipumusta kuivua, kosteuttavat, hoitavat suihkusaippuat, kuten Palmoliven maitomainen ja ihanan tuoksuinen Naturals-sarja, voivat auttaa pitämään ihosi pehmeämpänä ja ravittuna. Jos taas etsit raikasta, piristävää suihkua, ja haluat hemmotella itseäsi ihon kuorinnalla, kokeile Palmolive Wellness Massage -suihkusaippuaa, jonka sisältämä merisuola kuorii ihoasi hellävaraisesti. Sen aloe veran ja eteeristen öljyjen raikas tuoksu myös piristää mieltä ja tuo lisäpuhtia päivään. 

Palmolive Naturals

PALMOLIVE AROMA MOMENTS

 

LUE LISÄÄ

Löydä luonnon rauha

Lue lisää

Tuoksut ja ainesosat

Lue lisää

Peseytymisrutiinit

Lue lisää

Kestävä kehitys

Lue lisää