PALMOLIVE

KUKA OLEMME?

Kuka olemme on kaikki mitä teemme, kaikki minkä puolesta taistelemme ja mitä tuomme asiakkaillemme ja heidän koteihinsa joka päivä.

MISSIOMME

Sitoutumuksemme

Luonto on kaikkien tuotteidemme ja niiden koostumusten perusta ja inspiraatio. Siitä lähtien kun 100 vuotta sitten loimme ensimmäisen palasaippuamme yhdistämällä palmu- ja oliiviöljyn, viimeisimpiin uutuuksiimme asti, olemme asettaneet luonnon kaikkien tuotteidemme keskipisteeksi.

Työmme yhteisöissä

Nyt enemmän kuin koskaan ennen, globaalilla yhteisöllä on vastuu huolehtia ihmisistä pienempien yhteisöjen kautta. Teemme läheistä yhteistyötä heikommassa asemassa olevien yhteisöjen terveydenhuollon, akatemian, koulujen ja klinikoiden kanssa opettaaksemme lapsille ja heidän vanhemmilleen terveydestä ja henkilökohtaisesta hygieniasta, sekä käsienpesun tärkeydestä.

Globaali käsienpesuhankkeemme tuo opetusmateriaaleja ja tuotenäytteitä kouluihin ja yhteisöihin, joissa niitä tarvitaan eniten. Alueille, joita emme muuten tavoita, tuomme tietoa käsienpesun tärkeydestä kampanjoiden avulla. Tämä on osa sitoutumustamme tehdä maailmasta terveempi ja parempi paikka kaikille ihmisille.

TUOTEKOKEMUS

Koostumukset

Kaikki tuoteidemme hellävaraiset koostumukset ovat luotu pitämään huolta ihosi hyvinvoinnista.

Ainesosat

Välitämme planeettamme hyvinvoinnista, ja siksi ainesosamme on tarkkaan valittuja ja vastuullisesti tuotettuja. Iso osa ainesosistamme on myös hankittu kestävää kehitystä tukevista lähteistä.

Ihastuttavat tuoksut

Tuotteidemme vivahteikkaat tuoksut ovat luotu tekemään suihkuhetkestä rauhoittava ja palauttava kokemus koko keholle.

Kiinnostavat tekstuurit

Olemme luoneet tuoteillemme valikoiman hellävaraisia, kiinnostavia tekstuureja silkkisen pehmeistä geeleistä samettisiin vaahtoihin.

Tehokas käsienpesu

Pese kätesi tehokkaasti helpolla kuuden askeleen ohjeella: 

1. Kastele kädet ja annostele saippua 

2. Hiero kämmeniä yhteen

3 & 4. Hiero kämmeniä yhteen sormet lomittain

5. Hiero sormet läpi pyörivin liikkein

6. Huuhtele kädet vedellä

Teemme työtä, jotta tuotteidemme koostumukset olisivat luonnollisia ja hyväksi sekä ihmisille, että planeetalle.

LUONNONMUKAISUUS JA KESTÄVÄ KEHITYS

Sitoutumuksemme vastuulliseen hankintaan

Olemme sitoutuneet pitämään huolta ihmisistä ja planeetastamme. Osa tätä sitoutumista on materiaaliemme ja tuotantomme vastuullinen, eettinen hankinta, joka perustuu neljään pilariin: ympäristön suojelu, eettiset työkäytännöt, ihmisten terveys ja turvallisuus, sekä liiketoiminnan rehellisyys. Teemme jatkuvaa työtä varmistaaksemme, että työkäytäntömme ja tuottajamme vastaavat vastuullisen toiminnan periaatteitamme.

Vastuullinen tuotanto

Se kuinka valmistamme tuotteemme on yhtä tärkeää kuin niiden ainesosat. Siksi pyrimme tuotantolaitoksissamme Zero Waste -tuotantoon vähentämällä niiden energian ja vedenkäyttöä. Tähän mennessämme olemme saaneet GBCI TRUE Zero Waste -tunnustuksen 20:ssä tuotantolaitoksessamme viidellä eri mantereella, ja työskentelemme väsymättä tämän tunnustuksen eteen muissa laitoksissamme. Teemme läheistä yhteistyötä monien eri kumppanien kanssa, jotka auttavat meitä matkallamme vastuulliseen tuotantoon. Lisää tietoa matkastamme päästöttömään tuotantoon voit lukea täältä.

Pakkaukset

Sitoutumuksemme luonnon hyvinvointiin ei näy ainoastaan siinä kuinka valitsemme ainesosamme ja tuoksumme. Olemme myös sitoutuneet löytämään tapoja tehdä pakkauksistamme kestävämpiä kierrättämisen ja uudelleen käyttämisen periaatteilla.

Työskentelemme sen eteen, että tuotteidemme muovin käyttö olisi sirkulaarista. Tämä tarkoittaa sitä, että minimoimme neitsytmuovin käytön. Pyrimme käyttämään kierrätettyä ja uudelleen kierrätettävää muovia kaikissa siihen soveltuvissa tapauksissa. Tästä syystä käytämme läpinäkyviä pulloja aina kun se on mahdollista, sillä läpinäkyvä muovi on käytännöllisempää kierrätettynä kuin värjätty muovi. Kierrätetystä muovista valmistetut pullomme ovat väriltään hieman harmaita kierrätysprosessin takia, emmekä lisää niihin kemikaaleja kirkastamaan muovia. Kirkastavien aineiden käyttö heikentää muovin laatua ja vähentää muovin elinikää kierrätyksessä. Tuotteidemme sirkulaarinen muovin käyttö ei ole vielä täydellistä, mutta kehitämme jatkuvasti uusia tapoja ja käytäntöjä, jotta tuotteemme olisivat parempia sinulle ja planeetallemme.

Kuinka voit auttaa

Jätteen vähentäminen tuoteketjun jokaisessa vaiheessa on tärkeää kestävän kehityksen käytännöissä, ja me olemme vain osa tätä ketjua. Sinun avullasi, kun jaksat kierrättää tuotteidemme pakkaukset, me voimme yhdessä tehdä työtä paremman huomisen puolesta. Apua kierrätykseen voit saadaa lukemalla tuotteidemme etiketeistä kierrätysohjeet ja selvittämällä oman alueesi kierrätyssäännöt.