Peseytymisrutiinit

Saippua vastaan suihkugeeli - kumpi sopii paremmin sinun suihkurutiiniisi?

Saippua ja suihkugeeli ovat tärkeä osa hygieniaa ja tekevät päivittäisestä peseytymisestä miellyttävämpää, mutta kumpi sopii juuri sinulle? 

SAIPPUA VAI SUIHKUGEELI - KUMPI SOPII PAREMMIN SINUN SUIHKURUTIINIISI?

Saippua ja suihkugeeli ovat tärkeä osa hygieniaa ja tekevät päivittäisestä peseytymisestä miellyttävämpää, mutta kumpi sopii juuri sinulle? Onko perinteinen saippua parempaa kuin suihkugeeli? Tässä artikkelissa käymme läpi nestemäisen saippuan ja palasaippuan eroja peseytymisessä, sekä Palmoliven tuotteita, jotka voivat sopia sinulle.

MITÄ NIILLÄ ON EROA?

Saippua ja suihkugeeli puhdistavat molemmat ihon tehokkaasti, mutta niillä on monia eroja. Kiinteä palasaippua muodostuu joko eläin- tai kasviperäisistä rasvoista, joihin on lisätty tuoksuksi eteerisiä öljyjä ja kosteuttavaksi ainesosaksi esimerkiksi glyseriiniä. Suihkugeelit ovat sen sijaan nestemäisiä, ja niillä on monenlaisia tekstuureja: maitomaisia, öljymäisiä, vaahtomaisia, sekä monia muita. Suihkugeelit saattavat myös olla suunnattu tietyille ihotyypeille, kuten kuiva tai herkkä iho.

Milloin on hyvä käyttää palasaippuaa?

 

Palasaippuat, kuten Palmolive Moisture Care -palasaippua, sopivat käsien, kasvojen ja kehon pesemiseen. Kehon pesuun tarkoitetut palasaippuat ovat erityisen kosteuttavia, ja pitävät ihon pehmeänä ja puhtaana. Kostuta saippua suihkussa ja luo käsiesi väliin vaahto ja levitä se iholle.

Milloin käyttää suihkugeeliä tai -saippuaa?

 

Suihkugeelit tulevat monilla eri tekstuureilla ja tuoksuilla - herkullisesta kookoksesta raikkaaseen aloe veraan - ja niiden avulla suihkusta voi tehdä täyteläisen, rentouttavan elämyksen. Ne ovat yleensä tarkoitettu vain vartalon pesuun, mutta osa sopii myös hiuksille ja kasvoille. Tarkista pullon takaa onko tuote tarkoitettu kasvoille, sillä jotkin koostumukset saattavat aiheuttaa ärsytystä kasvojen herkälle iholle. 

 

Koko perheelle sopiva suihkusaippua on esimerkiksi Palmolive Naturals Kids -suihkusaippua, joka on erityisen hellävarainen ja lastenlääkärien testaama. Sillä on myös mieto tuoksu, ja kosteuttava koostumus. Jos taas haluat käyttää suihkua osana rentoutumista iltaa varten, kokeile Palmolive Aroma Essence Ultimate Relax -suihkusaippuaa, jonka rikas laventelin ja ylang ylang -kukan tuoksu on suunniteltu rentouttamaan mieltäsi. 

Palmolive Naturals

PALMOLIVE AROMA MOMENTS

 

LUE LISÄÄ

Löydä luonnon rauha

Lue lisää

Tuoksut ja ainesosat

Lue lisää

Peseytymisrutiinit

Lue lisää

Kestävä kehitys

Lue lisää