LUONNONMUKAISUUS JA KESTÄVÄ KEHITYS

LUONNONMUKAISUUS JA KESTÄVÄ KEHITYS

Sitoutumuksemme vastuulliseen hankintaan

Olemme sitoutuneet pitämään huolta ihmisistä ja planeetastamme. Osa tätä sitoutumista on materiaaliemme ja tuotantomme vastuullinen, eettinen hankinta, joka perustuu neljään pilariin: ympäristön suojelu, eettiset työkäytännöt, ihmisten terveys ja turvallisuus, sekä liiketoiminnan rehellisyys. Teemme jatkuvaa työtä varmistaaksemme, että työkäytäntömme ja tuottajamme vastaavat vastuullisen toiminnan periaatteitamme.

Tutustu lisää

Vastuullinen tuotanto

Se kuinka valmistamme tuotteemme on yhtä tärkeää kuin niiden ainesosat. Siksi pyrimme tuotantolaitoksissamme Zero Waste -tuotantoon vähentämällä niiden energian ja vedenkäyttöä. Tähän mennessämme olemme saaneet GBCI TRUE Zero Waste -tunnustuksen 20:ssä tuotantolaitoksessamme viidellä eri mantereella, ja työskentelemme väsymättä tämän tunnustuksen eteen muissa laitoksissamme. Teemme läheistä yhteistyötä monien eri kumppanien kanssa, jotka auttavat meitä matkallamme vastuulliseen tuotantoon. Lisää tietoa matkastamme päästöttömään tuotantoon voit lukea täältä.

Pakkaukset

Sitoutumuksemme luonnon hyvinvointiin ei näy ainoastaan siinä kuinka valitsemme ainesosamme ja tuoksumme. Olemme myös sitoutuneet löytämään tapoja tehdä pakkauksistamme kestävämpiä kierrättämisen ja uudelleen käyttämisen periaatteilla.

Tutustu lisää

Työskentelemme sen eteen, että tuotteidemme muovin käyttö olisi sirkulaarista. Tämä tarkoittaa sitä, että minimoimme neitsytmuovin käytön. Pyrimme käyttämään kierrätettyä ja uudelleen kierrätettävää muovia kaikissa siihen soveltuvissa tapauksissa. Tästä syystä käytämme läpinäkyviä pulloja aina kun se on mahdollista, sillä läpinäkyvä muovi on käytännöllisempää kierrätettynä kuin värjätty muovi. Kierrätetystä muovista valmistetut pullomme ovat väriltään hieman harmaita kierrätysprosessin takia, emmekä lisää niihin kemikaaleja kirkastamaan muovia. Kirkastavien aineiden käyttö heikentää muovin laatua ja vähentää muovin elinikää kierrätyksessä. Tuotteidemme sirkulaarinen muovin käyttö ei ole vielä täydellistä, mutta kehitämme jatkuvasti uusia tapoja ja käytäntöjä, jotta tuotteemme olisivat parempia sinulle ja planeetallemme.

Kuinka voit auttaa

Jätteen vähentäminen tuoteketjun jokaisessa vaiheessa on tärkeää kestävän kehityksen käytännöissä, ja me olemme vain osa tätä ketjua. Sinun avullasi, kun jaksat kierrättää tuotteidemme pakkaukset, me voimme yhdessä tehdä työtä paremman huomisen puolesta. Apua kierrätykseen voit saadaa lukemalla tuotteidemme etiketeistä kierrätysohjeet ja selvittämällä oman alueesi kierrätyssäännöt.