Tuoksut ja ainesosat

Luonnolliset raaka-aineet käsisaippuoissamme

Säännöllinen käsienpesu on helpoin ja tehokkain tapa suojella itseäsi tartunnoilta, kuten flunssalta tai ruokamyrkytykseltä, ja parasta suojaa saat pesemällä kätesi huolellisesti. Voit lukea artikkelimme tehokkaasta käsienpesusta täältä, mutta tässä artikkelissa käsittelemme käsisaippuoissamme käytettäviä luonnollisia ainesosia ja niiden hyötyjä.

Vaikka säännöllinen käsienpesu on tärkeä päivittäistä hygieniaa, se voi myös vahingoittaa ihoasi. Saippuoiden puhdistavat ainesosat poistavat taudinaiheuttajia tehokkaasti, mutta ne myös poistavat ihon luonnollisia öljyjä ja saattavat vahingoittaa ihon suojakerrosta, ja siksi jättää ihon ärtyneeksi tai kuivaksi. Siksi on tärkeää käyttää käsisaippuaa, joka myös kosteuttaa ihoa.

Luonnolliset raaka-aineet ihonhoidossa

 

On monia luonnollisia raaka-aineita, joiden tiedetään kosteuttavan ja ravitsevan ihoa. Eräitä näistä ovat aloe vera, hunaja ja kookos. Näitä ainesosia löytyykin monista käsisaippuoista, ja ne auttavat tekemään ihostasi luonnollisen pehmeän ja miellyttävän tuoksuisen. 

Aloe vera

Aloe veraa on käytetty ihonhoidossa yli 3000 vuoden ajan, jo Egyptin Kleopatra ja Nefertiti ajattelivat aloe veran olevan nuoruuden lähde, ja käyttivät sitä suojaamaan ihoaan auringolta. Nykyään aloe veraa käytetään ihonhoidossa erityisesti sen ihoa kosteuttavien ja antibakteeristen ominaisuuksien takia. Aloe veraa on esimerkiksi Palmolive Hygiene Plus Sensitive -nestesaippuassa, jossa se auttaa hoitamaan ihoa ja poistamaan bakteereja.

Hunaja

Hunajaa on käytetty muinaisista ajoista ruokana sekä lääkkeenä. Sillä on hyvin tunnettuja käyttökohteita sen antibakteerisien, antioksidanttisien ja tulehduksia lieventävien ominaisuuksien takia. Palmolive Naturals Milk & Honey -nestesaippuassa hunaja auttaa huolehtimaan käsien ihosta ja hoitamaan kuivaa ihoa.

Manteli

Monet tietävät, että mantelit ovat meille hyväksi - ne ovat täynnä hyviä rasvoja ja sisältävät myös esimerkiksi kalsiumia ja E-vitamiinia. Mutta myös mantelipuun kukalla on voimakkaita antioksidanttisia ja kosteuttavia vaikutuksia. Niillä on myös ihana, makea tuoksu, josta voit nauttia käyttämällä esimerkiksi Palmolive Naturals Milk & Almond -nestesaippuaa

Palmolive Naturals

PALMOLIVE AROMA MOMENTS

 

LUE LISÄÄ

Löydä luonnon rauha

Lue lisää

Tuoksut ja ainesosat

Lue lisää

Peseytymisrutiinit

Lue lisää

Kestävä kehitys

Lue lisää