Kestävä kehitys

Erilaiset käsisaippuat

 

Nestesaippuasta vaahtosaippuaan, käsien pesuun on monia eri vaihtoehtoja. Oletko koskaan pohtinut mikä niissä on ero? Ovatko jotkin saippuat parempia poistamaan bakteereja, tai pitääkö jokin saippua ihon pehmeämpänä? Tässä artikkelissa puhumme eri saippuoiden hyödyistä, ja siitä kuinka niitä käytetään parhaiten.

NESTESAIPPUA

 

Pumppupulloissa tulevat nestesaippuat ovat helppoja käyttää, ja pumppu tekee niistä hygieenisiä. Ne ovat myös hyviä kuivalle ja herkälle iholle, sillä ne ovat yleensä ovat pH-arvoltaan alhaisia, mikä tekee niistä iholle hellävaraisempia sekä kosteuttavia. Nestesaippuoita voi käyttää pitkin päivää, niin monta kertaa kuin on tarve.

Katso tästä Palmoliven nestesaippuat

VAAHTOSAIPPUA

 

Vaahtosaippua on pullossa nestemäistä, juoksevampaa kuin nestesaippua, mutta sen erityisesti kehitetty pumppu muuttaa sen runsaaksi vaahdoksi. Vaahtosaippuat ovat yleensä riittoisampia kuin nestesaippuat, sillä tuotetta tarvitaan vähemmän rikkaan vaahdon tekemiseen. Tämä tekee niistä erityisen sopivia perheille ja isoille talouksille. Monet vaahtonestesaippuat sisältävät kosteuttavan ainesosan, ja ovat hellävaraisuutensa takia sopivia kaikille ihotyypeille.

Katso tästä Palmoliven vaahtosaippuat

PALASAIPPUA

 

Palasaippuat eivät tarvitse muovista pakkausta, mikä tekee niistä parempia ympäristölle. Monet palasaippuat myös sisältävät lipidejä ja kosteuttavia ainesosia, jotka muodostavat rikkaan vaahdon. Palasaippuaa on moneen eri tarkoitukseen - lääkittyjä saippuoita ihon eri tarpeisiin, tuoksuvia aromaterapeuttisia saippuoita, sekä esimerkiksi artesaanisaippuoita. Palasaippua on myös kustannustehokasta, sillä yksi saippua kestää käytössä kauan. Palasaippua on kuitenkin paras jättää kotikäyttöön - palasaippua, jota moni koskettelee, on epähygieeninen.

Katso tästä Palmoliven palasaippua.

Mikä saippua sopii sinulle?

 

Sopivan saippuan valintaan liittyy suuresti oma mielipide. Saippuat, jotka tulevat muovisissa pumppupulloissa, ovat hygienisin vaihtoehto, sillä niiden kanssa voit olla varma että kukaan ei ole koskenut sisällä olevaan saippuaan ja saippua itsessään on pysynyt puhtaana. Palasaippuat on paras jättää käytettäväksi kotona, jolloin vain tietyt ihmiset samasta lähipiiristä koskevat niihin. Palasaippua on myös hyvä säilyttää saippua-alusella, jotta se kuivuu hyvin käyttöjen välissä.

Kun olet valinnut millaisen saippuan haluat, on aika katsoa ainesosia. Saippuoiden ainesosissa on paljon eroja, ja perinteisesti puhdistavien ainesosien lisäksi niissä on usein lisäksi esimerkiksi tuoksun luovia ainesosia tai kosteuttavia ainesosia. Esimerkiksi shea-voi ja glyseriini ovat kosteuttavia ja luonnollisia ainesosia, kun taas aloe vera ja propolis ovat luontaisesti antibakteerisia. Myös tuoksu kannattaa ottaa huomioon, ja saippuoita löytyykin kymmenissä eri tuoksuissa, villikukista jouluomenaan. 

Lue lisää Palmolive käyttämistä luonnon ainesosista täältä.

 

Palmolive Naturals

PALMOLIVE AROMA MOMENTS

 

LUE LISÄÄ

Löydä luonnon rauha

Lue lisää

Tuoksut ja ainesosat

Lue lisää

Peseytymisrutiinit

Lue lisää

Kestävä kehitys

Lue lisää